Book of Demons, Hack & Slash se dostane na svět 13. Prosince

Varšava, Polsko 7. listopadu 2018 Book of Demons, jedinečná vlajková věc Thing Trunk, Hack a Slash vychází namísto skorej verze již 13. Prosince. Vďaka velmi úspěšnému vývojovému cyklu prináší vydání Book of Demons množství úprav a vylepšení podle názorů uživatelů, nové karty a také speciální překvapení velkolepého finále pro ty, kteří dokážou porazit stále nebezpečného Archdemona.

Jako předzvěst této události, Thing Trunk vytvořilo nové video s 21 faktami o Book of Demons, které by si mel každý sledovat;

Pozri si ‘21 Faktů o Book of Demons’

"Skorá verze byla velmi úspěšná pro Book of Demons. Hráči nám během celého období poskytují své postřehy a názory a na základě toho víme přidat funkce. Jsme smutní z toho, že skorá verze skončí, ale je čas na vydání plné verze hry a jsme z toho nadšení." Filip Starzynski, spoluzakladatel společnosti Thing Trunk.

Thing Trunk je hrdým vývojářem z Polska, hra Book of Demons se prodává na Polském trhu na Steame od 6. listopadu do 9. Listopadu. Jedná se o největší zlevnění na hru Book of Demons s 50% slevou z maloobchodnej ceny. Je to poslední výprodej před zahájením hry Book of Demons. Hneď po zakončení skorej verze hry, cena bude zvýšena na normální cenu 21.99 EUR.

Book of Demons Hack & Slash, kde si VY rozhodujete o délce úloh. Umiestnite magické karty namísto zbraní a porazte temné vojsko ve věznicích pod starou katedrálou. Zachránte skrušeného Paperverse z pazúrů Archdemona! Funkcie:

·         Procedurálne generované väznice

·         40 magických karet včetně magických a legendárních variant na jednu charakteristickou třídu

·         Roguelike mód pro fanoušky extrémních výzev

·         70+ různých strašidiel, s různými povahami a vlastními mechanikami

·         Podpora Xbox a Steam Controller

·         3 podzemní impériá a epické bitvy Quest Boss

·         Měsíční a celkové tabulky lídrů, 200+ úspechů

Book of Demons je první verze hry Return 2 Games – série originálních mid-core her, inspirovaných zlatými dny v PC hrách vytvořených společností Thing Trunk. Book of Demons bude spuštěna pro PC a Mac hráče 13. Prosince 2018.

O společnosti Thing Trunk:

Thing Trunk je malé vývojářské studio se sídlem ve Varšavě, v Polsku. Jadro týmu tvoří sedm dedikovaných vývojářů. Traja zakladatelia - Filip Starzyński, Konstanty Kalicki a Maciej Biedrzycki – byli veteráni neformálního herního průmyslu, kteří (navzdory značnému úspěchu) prožívali sklamání, kvůli vývoji na trhu a zlikvidovali své bývalé značky (Codeminon a Twinbottles) a soustředili se na ambiciózní Return 2 Games. Odvtedy se snažili dokázat, že kvalitní hry je možné vytvořit i s malým, ale zkušený tým s velkou pasí.

·         Blog vývojáře: http://www.thingtrunk.com

·         Facebook: http://www.facebook.com/ThingTrunk

·         Twitter: http://www.twitter.com/ThingTrunk

Pro více informací a kontrolní kódy kontaktujte Filipa Starzynského: press@thingtrunk.com